Učenstvo in razvoj voditeljev

Naše sanje so, da bomo priča generaciji mladih Slovenk in Slovencev, ki vneto sledijo Jezusu Kristusu, so polni upanja in imajo vizijo, da bodo svojim vrstnikom povedali o Bogu in jih o njem učili.

Namen naših programov je, da vplivajo na te mlade voditelje in jih usposobijo. Tako navodila kot tudi model za delanje učencev in razvoj voditeljev najdemo v Kristusovem življenju. Verjamemo, da bodo voditelji, spremenjeni v Kristusovo podobo, spremenili svet okoli sebe.

Teologija in Mladi

Program T.i.M. je namenjen študentom iz celotne Slovenije, ki sledijo Bogu, ljubijo lokalno cerkev ter želijo iz prve roke izkusiti in živeti veliko poslanstvo delanja Jezusovih učencev, ki delajo učence. Ob tem pa imajo tudi možnost spoznati in se povezati z drugimi kristjani po Sloveniji. Za več informacij nas kontaktirajte.

Dogodki

V Svetem pismu nam je v zgled mlad kralj po imenu Jošija. Boga je začel spoznavati pri šestnajstih. Še preden je dopolnil 26 let, ga je Bog uporabil, da v Izrael pripelje prebujenje, da ponovno zgradi tempelj ter Božjo besedo ponovno postavi v središče (2. Kroniška knjiga 34). Slovenija nujno potrebuje svoje Jošije, mlade moške in ženske, ki bodo duhovni voditelji in bodo skupaj z Bogom prinašali življenje in upanje ter obnavljali družbo, kot je to počel Jošija.

Copy of IMG_5496-RESIZED.JPG

Razvijanje prostovoljcev voditeljev skozi tabori

Tabori ponujajo čudovito priložnost posameznikom, da se izurijo za misijo in služenje prek lokalne cerkve. Jezus nas uči, da ljubimo svoje bližnje z sočutjem, avtentičnostjo, resnico, ponižnostjo in ljubeznijo. Tabori nudijo okolje, kjer lahko bodoči voditelji rastejo na teh področjih.

Obrnite se na nas, če želite izvedeti več o prostovoljstvu na poletnem taboru ali če razmišljate o partnerstvu z Društvom Več za organizacijo tabora v vaši cerkvi."