Angleški klubi in tabori

Angleški klubi

Angleški klubi so izjemna priložnost za osnovnošolce ali srednješolce, kjer lahko vadijo svojo pogovorno angleščino z naravnim govorcem na zabaven in sproščen način. To je tudi super priložnost, kjer lahko mladi izpopolnijo druge veščine angleščine za prihodnost.

MB_ENG_WEB_8-RESIZED.JPG

Angleški tabori

Organiziramo nepozabne angleške tabore, kjer bodo mladi z Američani izboljšali pogovorno angleščino na neklasičen in zabaven način, v sproščenem vzdušju.

V zadnjih 18. letih smo si nabrali številne izkušnje pri interaktivnem poučevanju angleškega jezika. Vsako leto se trudimo izpopolnjevati naš program in ga prilagajati potrebam današnje generacije.

Vsi vemo, da so tabori sami po sebi zabavni. A tisto, kar naredi naš English Camp drugačen, je naš pristop. Ne samo da omogočamo otrokom pogovore z naravnimi govorci iz ZDA, naš namen je tudi zgraditi odnose in pri tem izboljšati znanje angleškega jezika, se naučiti novih stvari, se zabavati med raznimi aktivnostmi, govoriti o načinih razmišljanja, o življenju in pomembnih odločitvah, o krščanskih vrednotah, izkusiti in primerjati slovensko ter ameriško kulturo in še mnogo drugega.

Naravni govorci angleščine lahko obiščejo vaš razred

Na voljo imamo ekipo navdušenih Američanov, ki lahko občasno nudijo učne ure pogovorne angleščine za vaš razred med šolskim letom (primerno za učence od 5. do 9. razreda). To je odličen način za popestritev učnega načrta z izvajanjem govornih aktivnosti, kar je sproščeno dopolnilo k učenju iz knjig in učenju slovnice. Starši učencev, ki obiskujejo naše angleške tabore, pogosto poročajo o velikem napredku v samozavesti njihovih otrok pri govorjenju angleščine.

Ob obiskih v razredih sestavimo majhno ekipo in prenesemo nekaj zabave iz taborov ter naše 18-letne izkušnje v razred.

Šole,

radi bi vas podprli v vaši edinstveni vlogi, ki jo imate, ko mladim prek izobraževanja in skupnosti pomagate, da sledijo svojim sanjam in ambicijam ter da razvijejo spretnosti za življenje.

Začnite klub za pogovorno angleščino.

Povabite naravnega govorca angleščine, da sodeluje kot gostujoči učitelj.

Povabite zbor Fusion, da izvede koncert v vaši šoli.

Kontaktni obrazec

Angleški klubi

Se nam boste pridružili na angleškem taboru?