Fusion Camp Maribor

Castle Millstatt
Avstrija

• Glasba, Rock Zbor, ples, multimedia, šport, zabava

Fusion je rock zbor za mlade, ki je nastal po navdihu podobnih zborov na Češkem in v drugih delih vzhodne Evrope, kjer so tovrstni zbori za mlade že dokaj uveljavljeni. Naša želja je, da bi mladi lahko odkrivali in uporabljali svoje glasbene talente, zato je zbor zasnovan tako, da imajo najstniki priložnost preskusiti različna glasbila, peti solo dele pesmi in celo opravljati delo zborovodje.

Osrednji del kampa je zbor, ki pa ni čisto običajni zbor, temveč rockovski zbor, v katerem lahko vsi uživamo. Udeležba pri zboru je obvezna za vse. Naučili se bomo 10 pesmi, ki jih bomo zapeli na zaključnem koncertu.

Vsako leto se nam pridruži ekipa iz Nashvillea (ZDA), ki nam pomaga pri izvedbi kampa. So predvsem srednješolci in študenti, ki se veselijo druženja s slovensko mladino! Torej končno boste lahko izpilili svojo angleščino z naravnimi govorci.

Vsi na kampu bodo v dveh različnih delavncah. Izbirate lahko med:
  • akustična kitara
  • električna kitara
  • bobni
  • klavir
  • bas kitara
  • ples
  • drama
  • vodenje zbora/koreografija
  • fotografija
  • videografija
  • solo petje
  • angleščina
  • ročno delo

Kamp bomo zaključili s fantastičnim koncertom, na katerem bomo vsem pokazali, kaj vse smo se naučili! Povabite družino in prijatelje!

Radi bi, da se nam pridružiš in doživiš enega najboljših tednov tvojega življenja.

235 €

© 2017 Društvo VEČ. Vse pravice pridržane.