English Camp Maribor

Končan 3. razred - 8. razred

Maribor

• Interaktiven in sproščen angleški program z Američani
  • Zabavne igre, šport in glasba
  • Pogovori o življenju in krščanskih vrednotah

Tudi letos bomo organizirali nepozaben angleški tabor za osnovnošolce, kjer bodo otroci z Američani izboljšali pogovorno angleščino na neklasičen in zabaven način ob igri in v sproščenem okolju.

Zakaj English Camp?

Vsi vemo, da so tabori sami po sebi zabavni. Vendar tisto, kar naredi naš English Camp poseben, je naš pristop. Ne samo, da otrokom omogočamo pogovore z naravnimi govorci, naš namen je tudi zgraditi odnose in pri tem izboljšati znanje angleškega jezika, se naučiti novih stvari, se zabavati med raznimi aktivnosti, govoriti o načinih razmišljanja, življenju, pomembnih odločitvah in krščanskih vrednotah, izkusiti in primerjati slovensko ter ameriško kulturo in še mnogo drugega. Veseli bomo, če se nam pridružiš in doživiš enega najboljših tednov svojega življenja!

Potek English Campa Maribor

English Camp Maribor je dnevni tabor, kar pomeni da bo potekal podnevi, vsak dan od ponedeljka do petka. Tako vsi udeleženci tabora spijo doma.

Učne ure angleščine potekajo v majhnih skupinah z naravnimi govorci iz ZDA in so prilagojene predhodnemu znanju vsakega udeleženca. Ob urah angleščine na taboru potekajo tudi delavnice, igre, petje in ples ter veliko zabave! Vse aktivnosti na taboru se tudi sprotno prevajajo v slovenščino.

Za hrano in pijačo na English Campu je poskrbljeno. Prav tako vsak udeleženec prejme kratko majico in vse druge potrebne materiale za aktivno sodelovanje pri dejavnostih.

Za več informacij smo vam vedno na voljo po e-pošti ali mobilnem telefonu!

E-mail: englishcamp.maribor@gmail.com
Telefon: 040 893 126 (Rahela Repina)

80 €