Fusion Camp Celje

30.6 - 6.7.2019

Osnovna šola Ljubečna

• Glasba, Rock Zbor, ples, multimedia, šport, zabava

Fusion je rock zbor za mlade, ki je nastal po navdihu podobnih zborov na Češkem. Naša želja je, da bi lahko mladi odkrivali in uporabljali svoje glasbene talente, zato je zbor zasnovan tako, da imajo najstniki priložnost preskusiti različna glasbila, peti solo dele pesmi in celo opravljati delo zborovodje.

Osrednji del tabora je zbor, ki pa ni čisto običajen zbor, temveč rock zbor, v katerem lahko vsi uživamo. Na taboru se bomo v enem tednu naučili 10 pesmi, ki jih bomo zapeli na dveh zaključnih koncertih.

Vsako leto se nam pridruži tudi ekipa iz Nashvilla (ZDA), ki nam pomaga pri izvedbi tabora. To so predvsem srednješolci in študenti, ki se veselijo druženja s slovensko mladino! Končno boš lahko torej izpilil svojo angleščino z naravnimi govorci.

Vsi udeleženci tabora si lahko izberete dve delavnici, v katerih želite biti. Izbirate lahko med naslednjimi delavnicami:

• akustična kitara
  • električna kitara
  • bobni
  • klavir
  • bas kitara
  • ples
  • drama
  • vodenje zbora/koreografija
  • fotografija
  • videografija
  • solo petje
  • angleščina
  • ročno delo

Vsak večer imamo večerni program, kjer pojemo pesmi in poslušamo "čveke". V tem delu se pogovarjamo o krščanskih vrednotah ter na splošno o življenju in o Bogu. O podobnih temah se pogovarjamo tudi v diskusijskih skupinah.

Tabor bomo zaključili z dvema fantastičnima koncertoma, na katerem bomo vsem pokazali, kaj vse smo se naučili!

Veseli bomo, če se nam pridružiš in doživiš enega najboljših tednov svojega življenja!

125 €