English Camp Ljubljana

30.6. - 6.7.2019

Hotel Kovač
Osilnica

• Na English Camp-u boš imel/a možnost učenja angleščine v sproščenem okolju z Američani. Prav tako pa pripravljamo tudi zabavne športne aktivnosti, igre ter diskusije o življenju in krščanskih vrednotah.

Angleški tabor, pod okriljem društva Več, v Sloveniji potekajo že 17. leto. V tem času smo si nabrali številne izkušnje pri interaktivnem poučevanju angleškega jezika v malih skupinah in ustvarjanju zabavnega programa. Na taboru boš imel/a priložnost poglobiti znanje angleščine preko druženja, pogovora ter izvajanja različnih aktivnosti z Američani iz Seattla, prav tako boš bolje spoznal/a njihovo kulturo, nove prijatelje in užival/a ob programu, ki ga zate pripravljamo.

Namen našega tabora je, da poleg možnosti govorjenja in vadenja angleščine z Američani, imaš priložnost tudi graditi odnose, se zabavati med športnimi aktivnostmi, govoriti o o življenju in pomembnih odločitvah, o Bogu in krščanskih vrednotah, izkusiti in primerjati slovensko ter ameriško kulturo in še mnogo drugega.

Za več informacij nas lahko pokličeš ali pišeš na:
Tel.:051 252 767 (Zala)
Email: zcempre@drustvovec.si

Upamo, da se nam to poletje pridružiš tudi ti!

220 €