Fusion Camp Celje

Castle Millstatt
Avstrija

• Glasba, Rock Zbor, ples, multimedia, šport, zabava

Fusion je rock zbor za mlade, ki je nastal po navdihu podobnih zborov na Češkem. Naša želja je, da bi mladi lahko odkrivali in uporabljali svoje glasbene talente, zato je zbor zasnovan tako, da imajo najstniki priložnost preskusiti različna glasbila, peti solo dele pesmi in celo opravljati delo zborovodje.

Osrednji del kampa je zbor, ki pa ni čisto običajni zbor, temveč rock zbor, v katerem lahko vsi uživamo. Udeležba pri zboru je obvezna za vse. Naučili se bomo 10 pesmi, ki jih bomo zapeli na zaključnem koncertu.

Vsako leto se nam pridruži ekipa iz Nashville-a (ZDA), ki nam pomaga pri izvedbi kampa. To so predvsem srednješolci in študenti, ki se veselijo druženja s slovensko mladino! Končno boste lahko torej izpilili svojo angleščino z naravnimi govorci.

Vsi udeleženci kampa si lahko izberete dve delavnici, v katerih želite biti. Izbirate lahko med:

• akustična kitara
  • električna kitara
  • bobni
  • klavir
  • bas kitara
  • ples
  • drama
  • vodenje zbora/koreografija
  • fotografija
  • videografija
  • solo petje
  • angleščina
  • ročno delo

Vsak večer imamo na kampu večerni program, kjer pojemo pesmi in poslušamo "čveke". V tem delu se predvsem osredotočimo na krščanske vrednote ter na splošno pogovore o življenju in Bogu. O podobnih temah se pogovarjamo tudi v diskusijskih skupinah.

Kamp bomo zaključili s fantastičnim koncertom, na katerem bomo vsem pokazali, kaj vse smo se naučili!

Veseli bomo, če se nam pridružiš in doživiš enega najboljših tednov svojega življenja!

235 €

© 2017 Društvo VEČ. Vse pravice pridržane.